Mirror§


On my level


prata jag med dig, neeeej!

Heeej begar! Sitter i köket medans Miriam sitter på toa och sjunger O'boy! Haha gooo e hon!!!! ♥
I alla fall, vi var ute med Oliver lite förut och sen träffade vi på Markus och Jonathan så vi stannade typ tio minuter med dom sen gick vi hem till mig och pluggade, lite proooo:)

drömma kan man ju alltid göra.

När jag blir äldre ska jag och mitt bästa kompisgäng åka utomlands tillsammans. Är inte säker på vart än men jag vill resa jorden runt, fuck de kalla ländera utan typ resa runt i USA, Italien,Grekland,Turkiet, Australien och såna länder. Cykla runt när det är solnedgång och äta italiensk pizza. Vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara för jag vet inte ens själv haha. Men jag vill i alla fall sitta på The Hollywood sign och bara chiilllaaa på liiiivet!!!!!! Jag vill vara borta i minst ett år, jag pallar inte trötta sverige.

i was the one who cared after all

Heeeej babes! Idag vaknade jag ett eftersom jag tydligen stängt av larmet och min mobil låg på andra sidan rummet men det konstiga var att jag hade somnat med den i sängen, hmmmmm. I alla fall, jag flög upp och fixade mig så fort jag kunde sen kom Miriam och vi drog till Starbucks vid centralstationen, god stämning och trevlig personal var det i alla fall så jag rekomenderar placet ;))) Sen mötte vi upp Jonny,Markus och Jonathan. Sen var vi ute och sååå sen kom Jennifer och vi drog hem till Jonathan och kollade på film.

SMILE WHILE YOU'RE ABLE TO


SKRILLEX


I heard you like the wild ones

Hellu! Dom har tydligen gjort om startsidan på bloggen, det blev väl fint! :) Nu är jag i alla fall hemma ifrån skolan och ska chilla och lite senare ska jag ut och träffa Miriam, Markus och Jonathan. Jag har inte så mycket att skriva egentligen så här får ni lite fina bilder:

Baaaad update !!

Hej sötisar! Jag har inte haft lust att blogga på ett par dagar det kanske ni har märkt och jag har ingenting speciellt heller att blogga om, gör ju typ samma sak varje dag hihihihi! Men men, jag ska fortsätta att blogga. Yes yes, nu är jag hemma hos Sanja och snart ska vi kolla på film och så, HAHAHAHAHAHA *hamsterryck* Ojjjjjjj, men nu måste jag dra puss :*:*:*

SWAG


WeSkins

Jag är med i en tävling hos JustinDrewBieber.blogg.se sponsrat av WeSkins.com, där man kan vinna ett skal man designat själv! Var med du med, tryck HÄR för att komma till inlägget ♥

mobil blogg!

tjenatjena! orkade inte blogga igår så tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. just nu har vi matte och jag och sanja dör av garv. efter skolan så ska jag förhoppningsvis se på Pretty Little Liars om det nya avsnittet har kommit ut sen ska jag sova, haha skypade med sanja i morse så somnade jag sittandes med datorn i knät, lyckat liv! måste sluta, men vi hörs senare, puss!<3

Make me smile until I die

Hej brööööder! Är hemma nu och ska se på Fredag den trettonde men Miriam och lite senare ska jag träffa Jonathan och Elina och någon annan haha:) Vi hörs senare puss!♥

I'm home

Tjenare! Kom precis hem och ska snart ut igen och träffa Jonathan och Markus. Innan jag och Miriam åkte hem så gick vi en runda på stan och jag köpte hårfärg, underkläder och toffsar. SÅ NI VET SÅ ÄR DET REA PÅ LINDEX PÅ UNDERKLÄDER!!  I alla fall, jag hinner inte lägga ut alla bilder men här får ni några:
Våran fina snögubbe Pelle-näslös <3<3<3<3

this love is true

Godmorgon peeeps! Om en stund så hämtar Joni mig och Miriam (min morbror), vi ska  sova över hos honom och han har köpt en ny 3D tv så vi ska ha kul ikväll, hihihihi! Och jag kommer nog inte uppdatera så mycket men vi kommer bl.a baka, spela, titta på film, gå ut och leka i snön (fml) jag gör det för hennes skull.
Gammal random bild på oss. LOLLLZ.
Nu ska jag dra, pussss!♥

hotel room service

Heeej peeps! Nu är jag hemma och fixat mig för dejten med sängen, förut så frågade jag Elina om hon ville hänga med till Donken så vi åkte dit och käkade, hallå jag längtade hem?! Sen åkte vi tillbaks till gamlestan och gick till Jonathans källare och Markus var där med:) Så Markus körde sin "spökjakt" och sket ner sig för varje ljud hahahaha, go e du!!! Sen gick vi till en pizzeria för dom skulle käka och så kom Jonny och så var vi ute och sånt:)
Markus biffar sig på bänkpressen :D
HAHAH markus surfar men man ser inte ett skiiit.

baby don't feel no pain just smile back!

Tjenare! Ligger och chillar i sängen och har precis duschat och sånt, har ingenting att skriva typ så här får ni random bilder från idag:

when the lights go bright boy i'll be right there

Hellu! Ligger i min säng och dunkar musik, haha jag skiter i om grannarna klagar igen, får man leeeeeva eller? :D
I alla fall, har fått tillbaka min mobil nu så jag kommer att lägga upp fler bilder och så nu och om ni vill veta så var jag nära på att dö idag hemma hos Sanja, vi tog såna cpkort och vi skrattade seriöst ihjäl oss, haha lät som Kalle Anka när han skrattar, hihihihihi.
Hahahah alla andra finns på Sanjas dator:)
Jag och min fina broder:)

ELEVENS VAL

Heeej! Nu har elevensval börjat och jag slutar fyra .... -.- Sen efter skolan ska jag hänga med Sanja hem och vi ska kolla på Ensam hemma, jag skrattar redan när jag tänker på den för den är så rolig haha :D Sen ska vi typ spela SIMS och GTA! Sanna spelnördar yes!
Men nu måste jag börja med matten, puss!♥

YOU KNOW IT, BRUH.


BANGARANG

Hej läsare! ♥ Idag hade jag tänkt rulla ner rullgardinerna i mitt rum och isolera mig och bara spela sims och sånt, jag är trött som bara den och har inte lust för någonting typ, haha :( Så det blir inte mycket till uppdatering bröder!
Puss ♥
HÄR FÅR NI TVÅ GRYMMA LÅTAR FRÅN SKRILLEX NYA ALBUM BANGARANG!


put your hearts up!

Heeeej bröder! Förlåt för superdålig uppdatering men när jag kom hem ifrån skolan tog jag ett varmt bad med datorn bredvid och kollade på det nya avsnittet av Pretty Little Liars! :D Sen så fixade jag mig och så och träffade Mirzzzzzz så gick vi till fritidsgården så träffade vi massa folk där och så var vi ute och såå! :)

escape meeee

Hej coolingar! Nu är jag hemma och har varit ute med Jonatan,Markus,Miriam & Rasmus först sen gick vi till Jonatans källare då kom Natali, Angelique och Zhila. Sen så gick vi ut och så sen gick jag och Miriam hem till mig och gjorde läxorna och så! Nu ska jag snart in i duschen och så, pusssshej!  ♥

life lined up on the mirror don't blow it

Hej! :D Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag var skit trött när jag kom hem och klockan var typ tio och var tvungen att duscha och så, haha:) Just nu sitter jag och tittar på gamla Pretty Little Liars avsnitt, kan inte vänta tills det nya kommer, lolzzz♥

Kidrauhl <3


i can be the beat that you're rockin too

Godmorgon! :) Miriam ringde mig vid elva&väckte mig och efter ett tag visste jag inte om jag drömde att hon ringde eller om det var på riktigt haha lol. Men nu ska jag fixa mig och så sen ska vi dra ut och hänga i gamle, kanske cykla who knows, hoho!
Gammal bild på mig :D

haterz go down and we just got to watch

Hej syskon!♥ Förlåt att jag bloggar så sent men jag kom hem elva och sen dess har jag inte kunnat, hade gäster hemma så var tvungen att socialisera mig med dom vettni! Men nu kan jag och ska berätta om min dag:
Jag och Sanja vaknade typ halv ett och då gick vi upp och typ käkade och sånt sen stack jag hem och träffade Miriam så ringde vi Markus, Kevin&Jonny så gick vi till Kinagungan för att möta dom, så innan dom kom så gick Natali,Angelique,Jonis,Jonatan & Carolina förbi så sööööta Carolina satte sig med oss och snacka, har saaknat henne. Vi var ju på gothia tillsammans i sommar sen dess har vi inte träffats, iaf sen så kom Markus och dom så var alla med varandra, b.la så åkte vi till kortedala och vi var biffar och sjöng Mannen i blå på spårvagnen haha! Sen så stack vissa och så, sen var det bara jag, Miriam, Jonatan och Figge kvar så hoppade vi stutsmatta på någon random gård sen stack vi hem! :)
Varför så coola?

our nice bed!

Här ska vi sova inatt. ANTECKNA BRÖDER!
Puss♥

ladies if u got a man put your hands up

Hej sweetos! Ligger i sängen och Sanja ligger och sover bredvid mig, haha asså hon somnar alltid när vi kollar på Harry Potter, haha din svikare! ♥ Iaf, idag har vi målat om våra naglar tack och lov det behövdes verkligen, proppat i oss godis och garvat ihjäl oss åt barnsliga saker, svär vi kommer inte bli något när vi blir stora. HAHA:)
Snart ska jag bege mig till toaletten och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig bredvid Sanja och störa henne, nejdå men ska spela GTA eller sims, har inte bestämt mig. Puss! ♥

Fredag den 13:e

Hello babes! Är hemma hos Sanja haha asså vi har typ en lista på saker vi ska göra!
Efter skolan stack vi till Godistappen och köpte med oss godis och choklad och senare ska vi kolla på massa filmer och sen spela GTA och SIMS.

you're stuck in the house you don't wanna have fun, he's all you think about

FLAWLESS

Avicii Remix


treat your niggas right

Årets bk, alla göm er innan era pannben blir spräckt. Hihihihihihi.
Imorgon är det soooovmorgon, kommer gå upp 8:15 rätt soft:) Vissa knarkhundar kommer ju få gå upp som vanligt, haha pöss på dig Sanja! ♥
Planen är att jag ska sova hos Sanja imorgon och vi ska kolla på Fredag den 13:e eftersom de är det imorgon, passar väl bra?!?!??!?!
Ha d, puss&kram♥

Torsdag den 12:e

Asså det är egentligen fredag den 13:e imorgon men jag har otur idag istället haha! I morse så la jag mitt glas med oboy på mitt nattduksbord och så efter ett tag vältes det ner från ingenstans, det kom på min FRIDA tidning och resten av alla papper jag hade på bordet ink golvet. Sen idag i skolan så lutade jag mig mot en vägg så var det tydligen nyspacklat så hela min jacka blev helt vit på ryggen men som tur var gick det och tvätta bort, man ba SÄTT UPP VARNINGSSKYLTAR ELLER NÅGOT ERA OFFER! Sen så fastnade det tuggumi på mina skolpapper så gick det sönder och aaah massa saker. Men då slipper jag väl det imorgon kanske? :) Äh, tror ändå inte på sånt så de lugnt!
Efter skolan ska jag hem till Sanja och vi ska fortsätta kolla på Harry Potter, har med mig två stycken det så får se om vi kommer se båda, nu har Sanja äntligen blivit en Harry Potter älskare som jag! HIHIHIHIHIHI.♥

SKYPAR MED MIN KNARKHUND

VÅRA SNYGGA SÄNGKLÄDER JAO!♥

Veckans blogg!


u got it bad


Before I die


how low can you go

Hellu fellas! Förut stack jag och Elin till donken och käkade och sen skulle hon söka praoplats så vi gick till Carlings så jag köpte en tröja, pallar inte visa upp den nu men kan göra det någon dag, haha! :)
Jag sitter här som värsta offret och vet inte vad jag ska skriva, har typ tänk i en halvtimme, haha palla, tveeeeeeek.
Men nu ska jag duscha, antecka bara lova mig? Bra ha de!!!!!!!

det är oss dom trampar på men vi fortsätter gå

Första skoldagen avklarad och det var inte så jobbig som jag trodde haha:) Som tur var kunde jag i alla fall somna igår kväll. Idag ska jag träffa Elin och jag svääär måste till donken kan inte leva utan de, seriöst tänk deras kyckling.. okejokej bröder har inte så mycket att skriva om.
TTYL! ♥



Fin kudde.

söckersöt

Tänk och ba få se ut som henne.

FY PÅ DIG MIRIAM.

Hon har gjort så att jag inte kan sluta lyssna på denna låten.



you only live once

Jag hatar den känslan när jag vet att mina föräldrar måste bestämma över mig. Jag hatar att jag behöver styras av vuxna, jag menar, vuxna har varit unga en gång i tiden och dom förstår hur det är. Jag hatar när dom säger "vi är besvikna på dig" hallå eller jag föddes väl inte för att imponera på er varje dag!
Nu ska jag inte fortsätta klaga som en nöt! Pussss♥

I don't think you're beautiful, I think you're beyond that.


ai se eu te pego

Tjenaree! Har inte kunnat blogga för att jag och Miriam failade igår hahaha, så fula e vi!
I alla fall, ska träffa Oscar idag fast vet inte vad vi ska göra för det snöar och shit, gillar verkligen inte snö ..
& imorgon är det skola och jag&Sanja kommer döööö!
Aja vi hörs sen, måste röra på mig nu, puss!

all i want is you

Tänkte dela med mig av min pojkvän för er som är alone :)









turbulens

Nu är jag hemma och sitter och tjockar mig med choklad som jag har gjort hela veckan typ, fyyyy (med karlsson röst. Ska snart in i duschen och sen blir det någon random film och sen ikväll ska jag träffa Mirzzzz.
När min blogg har kommit igång ordentligt ska jag maila olika "företag" som jag kan sponsras av så att jag kan ha tävlingar och sånt, justsoyouknow. ♥
Finns det någon ängel som vet vart man kan köpa denna? (a)

Guld kompassen

Hej bröder! Är fortfaranade hos Joni och hans tjej Johanna, det visade sig att dom hade flyttat in i ett hus i gårdsten och det är tvärfint, man ba jag ska också flytta in! :) Nej men jag och Johanna bakade kladdkaksmuffins, haha jag är en sann kladkaksmonster. Och så har jag spelat sönder Guld Kompassen på playstation. Nu sitter Joni och väntar på att jag ska komma tillbaks till tv:n.
Vi hörs broeees!


you da one

Hellu! Nu är jag hemma och har precis fixat mig och väntar på att Joni (min morbror) ska hämta mig. Han bodde ju i Tuve innan men nu har han flyttat så det är första gången jag ska till hans nya lägenhet/hus (ingen aning). Ska sova över där också så det blir nog inte så mycket uppdatering :)
Btw, min mobil är på lagning och jag brukar ta bilder med den så när jag får tillbaks sen så lägger jag upp fler bilder!

Hejsålänge!♥

vårat blod det är varmt, hermano

Heeeey! Just nu är jag hemma hos Miriam och vi sitter och asgarvar åt en video, haha sär. Förut var vi hos Elin och bakade kladdkaka, låg i hennes sköna säng och lyssnade på musik sen drog vi ut och träffade Jonny, Kevin&Markus en stund i gamle men sen drog jag och Miriam in för det var cpkallt ute.
Om någon läser detta och vill göra länkbyte.
KOMMENTERA♥
|
|
|
|
V

they say it's true love. well it's love true


young, wild& free.

Godmorgon folks! Snart ska jag och Miriam fixa oss och dra till Elin :)
Jag har vänt på dygnet helt för er som bryr sig, jag somnade fem medans Miriam somna två eller något och vi vaknade två. Men vi börjar ju på tisdag så ska dygna på söndag till måndag så jag somnar tidigt på måndagkväll. Usch nu ska vi inte prata om skolan!

Vill också bara säga grattis till världens bästa bloggerska som fyller 20 år idag!
Aliette Corleone

Mirror on the wall



Detta är bara ett test! Vi hörs imorgon.

RSS 2.0